Toimitusehdot

Tuotteita voi hankkia Kehitysvammaliiton verkkokaupasta tai suoraan Opike-kaupastamme Espoon Leppävaarasta (Linnoitustie 2 B, 20600 Espoo) sekä alan messu- ja näyttelytapahtumista.

Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja. Lähettämällä /palauttamalla tilauslomakkeen sitoudut noudattamaan niitä. Kehitysvammaliitolla on oikeus tarkastaa asiakkaan luottotiedot ja olla hyväksymättä asiakkaan tilausta.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Verkkokauppaan rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröitymisen yhteydessä täytät lomakkeelle omat yhteystietosi ja valitset henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan. Rekisteröitymisen jälkeen voi kirjautua omilla tunnuksilla. Rekisteröitynyt tilaaja voi seurata myös ostohistoriaansa. Yhteystiedot näkyvät automaattisesti tilauslomakkeella esitäytettynä.

Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille. Lue rekisteröitymisestä tarkemmin kohdasta Rekisteriseloste.

Tilaaminen

Henkilöasiakkaat

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja osoite. Huoltajan tiedot ilmoitetaan ’Muita tilaukseen liittyviä tietoja’ -kohdassa tilauksen yhteydessä. Otamme tilauksia vastaan vain verkkokauppamme kautta.

Yritys- ja yhteisöasiakkat

Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen/organisaation täydellinen nimi, Y-tunnus, toimipaikka, toimitusosoite, yhteyshenkilö, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä laskutusosoite, jos se on eri kuin toimitusosoite. Tarkistakaa tilausta tehdessänne yrityksenne laskutusosoite ja täyttäkää se täydellisin tiedoin ’Laskutusosoite’ -kohtaan. Kirjoittakaa Laskun viitetiedot -kenttään viite, jonka haluatte näkyvän laskussanne. Lisätietoja voitte täyttää kohtaan ’Muita tilaukseen liittyviä tietoja’.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa ja saanut sähköpostiinsa vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta.

Maksuehdot

Yritys- ja yhteisöasiakkaalle toimitetaan paperi- tai sähköinenlasku. Jos laskua ei suoriteta eräpäivään mennessä (14 vrk), siirretään lasku perittääväksi. Laskujen maksuajan lykkäykset ja muut kyselyt tehdään muistutuslaskussa annettuihin yhtystietoihin.

Jokaisesta maksumuistutuksesta veloitamme perintökulut. Kaikki toimitetut tuotteet ovat lähettäjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

 

Hinnat

Kehitysvammaliiton tuotteet on tuotettu STEA:n tuella. Myyntitoimintamme on arvonlisäverovapaata (alv 0%).

Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus

Tilaus lähetetään asiakkaalle mahdollisimman pian. Toimitusaikamme on korkeintaan 2 viikkoa. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa missä vaiheessa tahansa. Mikäli tilaus on jo lähetty asiakkaalle, voi asiakas palauttaa tilauksen kuluitta asiakaspalautuksena (kts. alempana kohta Palautusoikeus). Palautusoikeus ei koske jälleenmyyjiä, ellei tuote ole viallinen.

Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Mikäli tuote halutaan kiireellisenä, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tilaukset@kvl.fi tai puhelimitse 09 348 09 350, jossa pyrimme toteuttamaan toiveenne, mikäli se vain on mahdollista.

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vaurioitua postikuljetuksen yhteydessä. Pakettia noudettaessa on hyvä tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Toimitus kirjeenä

(enimmäismitat 3 x 25 x 35 cm): 7,00 €

Toimitus pakettina

alle 2kg: 12,00 €
yli 2kg: 20,00 €

Ulkomaille toimitettavien tilausten postimaksu on postin perimä postimaksu. Kun tilaat ulkomaille, ole yhteydesä asikaspalveluumme tilaukset@kvl.fi. Ulkomaantilaukset maksetaan aina etukäteen.

Monipakettilähetykset veloitamme Postin painohinnoitellun kuljetuksen mukaisesti.

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kehitysvammaliitto ei tallenna tai saa tietoonsa asiakkaidensa tilitietoja.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin noutohetkestä tai lähetyksen perille toimituksesta alkaen (mukaan luettuna viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on noudettu postista.

Palauttamisoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Palautus tehdään aina käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta (asiakas saa postista kuitin asiakaspalautuksen lähettämisestä).

Tuotepalautukset on lähetettävä aina alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattu) ilman turhia merkintöjä. Mukaan on liitettävä kopio laskusta/lähetteestä sekä tiedot palautuksen tekijästä, tuotteesta ja palautuksen syystä.

Palautuksista, joissa tuote palautuu käytettynä, tai jos tuote on pakattu huonosti ja on myyntikelvoton, veloitamme asiakkaalta sekä tuotteen hinnan, että palautuskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen, eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

Emme lunasta maksamattomia postiennakkolähetyksiä. Palautukset ja takuulähetykset tulee tehdä postin asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen Suomesta lähetettäessä. Muita toimitustapoja käytettäessä tai ulkomailta lähetettäessä emme vastaa palautuskuluista.

Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut maksaa asiakas itse.

Tuotevirheet

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle, kohtuullisessa ajassa, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mikäli olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteet. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan saatuamme viallisen tuotteen asiakaspalautuksena.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen

Kehitysvammaliitolla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöjä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaiden välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020