Palaa takaisin tuotelistaukseen

Kenen ongelma? Haastavat tilanteet koulun arjessa

TekijäBo Hejlskov Elvén
KustantajaKehitysvammaliitto ry
Julkaisuvuosi2016, 1.painos
Sivumäärä139
JulkaisumuotoPehmeäkantinen kirja
TuotenumeroT 1763
ISBN978-951-580-662-8
ToimitustapaKirjeenä

Tuoteryhmät
Menetelmä- ja käsikirjat

36 €

Tuotetta on varastossa.

Opettajan työtä ja oppilaiden oppimista voivat haitata erilaiset konfliktit ja käyttäytymiseen liittyvät ongelmat. Elvén käsittelee kirjassaan sitä, miten opetushenkilöstö saattaa ajatella ja voi toimia kohdatessaan oppilaita erilaisissa haastavissa tilanteissa. Lähtökohtana on vähäeleiseen kohtaamiseen perustuva suhtautumistapa, ja toimintatavat koskevat muun muassa oppilaaseen kohdistuvien vaatimusten sopeuttamista ja konfliktien hallintaa. Kirjassa on myös konkreettisia ehdotuksia tilanteisiin, joissa konflikti on jo meneillään, sekä lähteitä ja vinkkejä, jotka syventävät kirjan lukujen sisältöä.

Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät oppilaiden kanssa koulussa – opettajille, erityisopettajille, kouluavustajille, vapaa-ajanohjaajille ja koulun johdolle – ja sitä voidaan hyödyntää esikoulusta lukioon.

Bo Hejlskov Elvén on laillistettu psykologi. Hän on pitkään kouluttanut ja ohjannut opettajia ja hoitohenkilökuntaa, miten toimia ongelmallisen käyttäytymisen kanssa. Elvén on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja ja on suosittu luennoitsija.

 

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020