Palaa takaisin tuotelistaukseen

Päivänselvää: Yhteiskuntaoppi

TekijäSakari Kilkki - Suvi Törrönen
KustantajaKehitysvammaliitto ry
Julkaisuvuosi2016, päivitetty 2.painos
Sivumäärä129
JulkaisumuotoKierresidottu kirja
TuotenumeroT 1758
ISBN978-951-580-655-0
ToimitustapaKirjeenä

Tuoteryhmät
Esi- ja perusopetus » Historia ja yhteiskuntaoppi

80 €

Tuotetta on varastossa.

Mitä oikeuksia ja velvollisuuksia minulla on? Miten voin vaikuttaa?  Mitä voin harrastaa? Miten käytän rahaa järkevästi?

Päivänselvää – Yhteiskuntaoppi on uusi materiaali peruskoulun alakoulun yhteiskuntaopin opetukseen. Selkokielisen kirjan luvut perustuvat uuden opetussuunnitelman (OPS 2016) tavoitteisiin.

Kirja antaa perustietoa osallistumisen tavoista ja nuoren vaikuttamismahdollisuuksista suomalaisessa yhteiskunnassa, mutta tarjoaa myös näkökulman taloudellisen toiminnan ja sosiaalisten taitojen opetteluun sekä työelämään. Lähtökohta on ennen kaikkea oppilaan oman toiminnan tarkastelu hänen arkensa keskeisissä yhteisöissä (kotona, koulussa, kaveripiirissä, oman kotikuntansa asukkaana). 

Kirja on suunniteltu oppilaille, jotka tarvitsevat erilaista tukea oppimisessaan. Tekstikappaleiden ja tehtävien selkokielisyys sekä oppilaan sivujen kopiointioikeus antavat opettajalle mahdollisuuden suunnitella opetuskokonaisuuksia ryhmän taitojen mukaan.

Opettajan sivuilta löytyy erilaisia vinkkejä teemojen käsittelyyn.

Lisämateriaaleissa voit tutustua lukuihin "Perheen elämää" ja "Monenlaisia suomalaisia" sekä tulostaa jokaiseen lukuun liittyvät ennakkotehtävät.

Toiminnalliset Koppi!-lisätehtävät ovat myös nyt ladattavissa ja tulostettavissa. Yhteensä 18 tehtäväkortilla elävöität yhteiskuntaopin opiskelua.

Päivänselvää-sarjan muut osat:

  • Fysiikka ja kemia
  • Biologia ja maantieto
  • Uskonto
  • Uskonto Plus
  • Historia
  • Ympäristö- ja luonnontieto
  • Terveystieto

 

 

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020