Palaa takaisin tuotelistaukseen

Kadonnut avain: Aistielämyksiä tarjoava musiikkiliikuntaseikkailu

TekijäMaiju Mäki
KuvittajaTiia Lehto
KustantajaKehitysvammaliitto ry, Opike
Julkaisuvuosi2014, 8. painos
Sivumäärä88
JulkaisumuotoKirja + CD
TuotenumeroT 1653
ISBN978-951-580-479-2
ToimitustapaKirjeenä

Tuoteryhmät
Esi- ja perusopetus » Toiminnalliset menetelmätKuntoutus ja vaikeavammaisten opetus » Luova toiminta ja kuntoutus

45 €

Tuotetta on varastossa.

Materiaali on suunniteltu 3–9-vuotiaille lapsille, jotka hyötyvät tietoisesti tarjotuista aistikokemuksista, tunnetaitoja kehittävistä keskusteluista sekä motoriikkaa, kehon tietoista käyttöä ja kehonhahmottamista kehittävistä harjoituksista. Materiaaliin kuuluu ohjevihko ja CD-levy.

Materiaalissa tutustutaan kuuden tuokion aikana eläimiin, joiden pulmia lapset saavat ratkaistavakseen. Pulmien aiheita ovat yksinäisyys, pelot, kateus, kuolema, kiusaaminen ja varastaminen. Tuokion aikana lapset ratkaisevat yhteisvoimin pulman ja kertovat eläimelle ratkaisuehdotuksensa. Kiitokseksi avunsaannista eläin opettaa lapsille aisteja aktivoivia ja motorisia taitoja kehittäviä leikkejä. Liikuntatuokioita elävöittävät teemakohtaiset laulut.

Materiaali soveltuu kaikille lapsille. Erityisesti se soveltuu niille, jotka tarvitsevat tukea motoriikan, sosiaalisten taitojen, aistien käytön tai aistielämyksien sietämisen kehittymisessä. Soveltuu käytettäväksi päiväkodissa, koulussa, iltapäiväkerhoissa ja kotona. Materiaali on helposti muokattavissa ja sovellettavissa eri tilanteisiin ja tarpeisiin sopivaksi.   

Videolla kerrotaan Kadonneesta avaimesta lisää.

 

 

 

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020