Palaa takaisin tuotelistaukseen

PREP-materiaalipaketti

TekijäJ. P. Das
KustantajaKehitysvammaliitto ry, Opike
Julkaisuvuosi2005, 2. uudistettu painos 2005
JulkaisumuotoMuut
TuotenumeroT 1362
ToimitustapaPakettina

Tuoteryhmät
Esi- ja perusopetus » Äidinkieli ja kirjallisuus

470 €

Tuotetta on varastossa.

PREP on lukemisvalmiuksien harjaannuttamisohjelma. Laukussa oleva materiaali sisältää PREP-ohjelman käsikirjan, kahdeksan erilaista tehtäväkokonaisuutta sekä tehtävien kirjaimet ja sanalliset osiot pienaakkosin. Kukin tehtäväkokonaisuus muodostuu perusosasta ja siltaosasta. Tehtävissä on kolme vaikeustasoa. Jotta oppilas voi siirtyä seuraavalle vaikeustasolle, hänen on saatava tehtävän kokonaispistemäärästä 80 prosenttia.  

PREP-lukemisvalmiuksien harjaannuttamisohjelman avulla kehitetään lukemisessa tarvittavia tiedonkäsittelytaitoja eli rinnakkaista ja peräkkäistä tiedonkäsittelyä sekä suunnittelua ja tarkkaavuutta. PREP-ohjelma on tarkoitettu täydentämään normaalia luokassa tapahtuvaa opetusta. Jotta oppilas hyötyisi PREPistä mahdollisimman paljon, ohjaajan on perehdyttävä materiaaliin huolellisesti ja mukautettava sitä oppilaan taitojen mukaan. Tehtävien ohjeistuksen yhteydessä on ohjeita siitä, miten tehtäviä voi mukauttaa. Jos kaksi oppilasta tekee PREP-harjoitusta yhtä aikaa, voidaan käyttää materiaaliin liittyvää kahta samantasoista tehtäväsarjaa, a- ja b-sarjoja.

PREP-ohjelma soveltuu käytettäväksi lukemisvalmiuksien harjaannuttamiseen niiden lasten ja nuorten kanssa, joilla on oppimis- ja lukemisvaikeuksia. PREP sopii päiväkoteihin, peruskouluihin ja muihin oppilaitoksiin.

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020