Palaa takaisin tuotelistaukseen

Pieni hiljainen mies

TekijäVesa Ämmälä
KustantajaKehitysvammaliitto ry, Opike
Julkaisuvuosi2008, 5. painos
Sivumäärä103
JulkaisumuotoPehmeäkantinen kirja
TuotenumeroT 1631
ISBN978-951-580-445-7
ToimitustapaKirjeenä

Tuoteryhmät
Selkomateriaalit » KaunokirjallisuusAmmatillinen erityisopetus ja aikuisopiskelu » Äidinkieli ja kirjallisuus

10 €

Tuotetta on varastossa.

Kuinka rekkamies selviää yllättävästä kätilön urakasta? Mitä tapahtuu, kun työmaalle ilmestyy naismuurari? Selkonovellikokoelma sisältää kahdeksan kertomusta tavallisista miehistä. He tekevät ahkerasti töitä ja ovat usein arkipäivän sankareita. Nainen on tietysti tärkeä osa miehen maailmaa. Kertomuksissa on huumoria, joka kumpuaa arkipäivän hauskoista sattumuksista.

Kirja sopii erityisen hyvin miehille ja pojille, jotka hyötyvät helppolukuisesta tekstistä.

  • Käyttövinkki: Kirjan avulla voi keskustella esimerkiksi selkoryhmissä siitä, millainen on naisen ja miehen välinen roolijako ja miten se on muuttunut tai poistunut aikojen kuluessa. Kirjan tarinoiden päähenkilöt ovat miehiä, joten asioita tarkastellaan miehen näkökulmasta. Monissa tarinoissa liikutaan rakentamisen ja koneiden maailmassa, joten kirja on hyvää luettavaa niistä kiinnostuneille.
  • Lisämateriaalien Tehtäviä lukijalle -kansiossa on maksuton tehtävämateriaali, jossa on luetun ymmärtämiseen ja kirjan arviointiin liittyviä kysymyksiä.
  • Lisämateriaalit-kansiossa on vapaasti tulostettavissa kirjan nimitarina Pieni hiljainen mies. Voit tulostaa myös tehtäviä ja lisävinkkejä aiheen käsittelyyn sekä ammatteihin liittyvän pelin. Aineisto sopii hyvin esimerkiksi keskusteluryhmiin.

     

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020