Palaa takaisin koulutuksiin

Suunnittele selkojulkaisu

Ajankohta7.10.2021 13:00 - 15:30
Ilmoittautuminen viimeistään23.9.2021
OsallistumismaksuKehitysvammaliiton jäsenet 85,50€ (Muut osallistujat 95€)
PaikkakuntaEtäkoulutus
JärjestäjäSelkokeskus
KouluttajaSelkokeskuksen asiantuntijat

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka suunnittelevat tai toteuttavat erilaisia julkaisuja selkokieltä tarvitseville ihmisille.

Sisältö

Miten selkojulkaisu kannattaa suunnitella? Millainen kuvitus tukee tekstin ymmärtämistä? Mitkä graafiset ratkaisut helpottavat lukemista?

Etäkoulutuksessa syvennytään selkokielisen julkaisun suunnitteluun, taittoon ja kuvitukseen käytännön esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Toivomme, että osallistujat lähettävät kouluttajalle ideoita, aineistoja tai valmiita esitteitä, joista aikovat muokata selkojulkaisun. Analysoimme materiaaleja koulutuksessa. Materiaalit voi lähettää osoitteeseen kaisa.kaatra@kvl.fi. Voit halutessasi osallistua koulutukseen myös ilman materiaalia.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 23.9.2021.

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.


Lisätietoa

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle . Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Ilmoittautuminen

20 paikkaa vapaana

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Ammatti/tehtävä *
Puhelinnumero *
Työyhteisö *
Työyhteisön osoite *
Laskutusosoite (jos eri kuin työyhteisön osoite)
Ruoka-aineallergiat
Muuta huomioitavaa (liikuntarajoitteisuus tms.)

Tietosuojaseloste

Oppimateriaalikeskus Opike
Linnoitustie 2B
02600 Espoo
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2020