Palaa takaisin koulutuksiin

Aktivoi, elävöitä ja osallista -työpaja

Ajankohta31.3.2017 09:00 - 16:00
Ilmoittautuminen viimeistään17.3.2017
Osallistumismaksu180 €
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaKehitysvammaliitto, Viljatie 4 A, Helsinki
JärjestäjäOppimateriaalikeskus Opike
KouluttajaKM Petri Ilmonen

Kuinka aktivoida oppilaita ja saada jokaisen ääni kuuluviin? Miten osallistaa heitä pedagogisesti mielekkäällä tavalla? Entä oman opetuksen elävöittäminen?

Tämä koulutus on suunnattu kaikille tablettien (iPad) hyödyntämisestä kiinnostuneille opettajille, kouluttajille, avustajille sekä ohjaajille. Osallistujia aktivoivassa työpajassa jaetaan hyviä esimerkkejä ja appseja, joilla rakennetaan pedagogisesti mielekkäitä, uudenlaisia oppimistuokioita. Tämä tukee uuden OPSin henkeä: aktiivinen oppija, oman oppimisen omistajuus ja tvt:n hyödyntäminen.

Koulutuksen sisältöjä:

työkaluja yhdessä oppimiseen ja aktivoimiseen, oppimisen arviointi ja tiedon jakaminen.

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Oppimateriaalikeskus Opike
Viljatie 4 C
00700 Helsinki
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2018