Palaa takaisin koulutuksiin

Tabletit luovan ilmaisun välineenä -työpaja

Ajankohta20.3.2017 09:00 - 16:00
Ilmoittautuminen viimeistään3.3.2017
Osallistumismaksu180 €
PaikkakuntaOulu
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin
JärjestäjäOppimateriaalikeskus Opike
KouluttajaKM Petri Ilmonen ja KM Paula Jägerhorn

Oman opetusmateriaalin luominen on helppoa tabletilla (iPad). Voit hyödyntää tekstin lisäksi kuvaa, piirroksia, ääntä ja videoita. Tabletin tarjoamilla luovan ilmaisun ohjelmilla myös oppilaat voivat itse luoda omaa materiaalia sekä toimia yhdessä, luokkahuoneen ulkopuolellakin. Koulutus on suunnattu kaikille tablettien hyödyntämisestä kiinnostuneille opettajille, kouluttajille, avustajille sekä ohjaajille. Tule käytännönläheiseen koulutukseen oppimaan, kuinka voit pedagogisesti hyödyntää näitä mahdollisuuksia opetuksessasi/ohjauksessasi!

Koulutuksen sisältöjä:

tvt-taidot, luovan ilmaisun appsit, oman oppimateriaalin tekeminen, oppilaiden motivoiminen ja opetuksen elävöittäminen.

 

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Oppimateriaalikeskus Opike
Viljatie 4 C
00700 Helsinki
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2018