koulutus2

Koulutukset

Opike järjestää erilaisia koulutuksia, tuote-esittelyjä ja muita tapahtumia opetuksen, kasvatuksen ja kuntoutuksen asiantuntijoille.

Koulutuksia järjestetään monipuolisissa tiloissa. Koulutustilana toimii tarvittaessa myös uusi näyttelytilamme, jossa pääset kätevästi tutustumaan tuotteisiimme. Tarjoamme näyttelytilaamme mielellämme mm. kokouskäyttöön esimerkiksi opettajille. Samalla voitte ryhmänne kanssa tutustua näyttelyymme. Kysy lisää!

Koulutusvalikoimassamme on sekä Opetushallituksen tukemia koulutuksia että Opikkeen omia tapahtumia. OPH:n tukema koulutus on opetusalan ammattilaisille suunnattua täydennyskoulutusta ja osallistujille maksutonta. Järjestämme koulutusta myös verkossa.

Järjestämme myös Tikas-koulutusta, joka on tarkoitettu tvt-taitoja opettaville tai tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessaan hyödyntäville opettajille, kouluttajille ja avustajille. Tieto- ja viestintätekniikkakoulutuksista saat tietoa myös Tikaksen sivuilta. Tikas-koulutuksessa käsitellään esim. selkokieltä tvt-opetuksessa.

Ilmoittaudu koulutukseen

Sivun vasemman reunan painikkeesta "Koulutukset" saat tarkemmat kuvaukset koulutuksista ja pääset ilmoittautumaan yksittäisiin koulutuksiin. Tervetuloa ilmoittautumaan!

Otamme mielellämme vastaan koulutusideoita ja -toiveita. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, yhteystiedot sivun alalaidassa.

Tiedotamme tulevista koulutuksista mahdollisimman pian!

 

Oppimateriaalikeskus Opike
Viljatie 4 C
00700 Helsinki
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2018