Palaa takaisin koulutuksiin

VIELÄ EHDIT MUKAAN Konflikteista yhteistyöhön - Haastavien tilanteiden ja käyttäytymisen ymmärtäminen ja ratkaisut arjessa

Ajankohta20.4.2017
Ilmoittautuminen viimeistään20.3.2017
OsallistumismaksuKokonaishinta on 195€ (Ei Kehitysvammaliiton jäsenalennusta.) Osallistumismaksu sisältää koulutuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
PaikkakuntaHelsinki
PaikkaHelsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5, 00530 Helsinki
JärjestäjäKehitysvammaliitto ry
Kouluttajapsykologi Bo Hejlskov Elvén, Ruotsista

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä oli 20.3. Tapahtumassamme on muutamia paikkoja vapaana, joten tervetuloa mukaan. Ilmoittautumislomake sulkeutuu viimeistään 18.4 tai aikaisemmin mikäli paikat täyttyvät. Voit ilmoittautua myös jonoon.
Huomioithan kuitenkin, että peruutusehdot ovat astuneet voimaan.

Kohderyhmä:

Koulutus soveltuu oman toimintansa ohjauksessa paljon tukea tarvitsevien lasten, nuorten tai aikuisten kanssa työskenteleville, jotka haluavat oppia uusia tapoja ratkaista haastavia tilanteita sekä konflikteja. 

Sisältö:

Mitä paremmin ymmärrämme ihmisen käyttäytymistä ja haastavien tilanteiden syntyä, sitä enemmän meillä on mahdollisuuksia käsitellä konflikteja.
Kouluttaja, psykologi Bo Hejlskov Elvén esittelee haastavien tilanteiden ratkaisemisen menetelmiä ja käytännön esimerkkejä sekä kertoo taustalla olevasta tutkimustiedosta. Hän kuvaa käytännönläheisiä periaatteita ja toimintatapoja, joiden avulla työntekijä voi ehkäistä konflikteja syntymästä sekä vahvistaa asiakkaansa kykyä ottaa käyttöönsä omat voimavaransa.

Koulutuspäivän aikana on mahdollisuus ostaa tarjoushintaan: Bo Hejlskov Elvénin uutuuskirjaa "Kenen ongelma? Haastavat tilanteet koulun arjessa" (suom. 2016).

Luentokieli on englanti ja se tulkataan suomeksi.

Alustava ohjelma:

Alustavaan ohjelmaan pääset tästä.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä oli 20.3.2017

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Virallisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautumisia saatetaan ottaa vastaan mikäli koulutuksessa on tilaa. Huomioitahan kuitenkin, että veloituksetonta peruutusta ei tällöin ole enää mahdollista tehdä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton
  • Osallistumismaksu laskutetaan pääsääntöisesti tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Liisa Jokela, P. 050 592 8505
  • käytännönjärjestäjä: osastosihteeri Mirka Oksanen, puh. 09 3480 9265

Matkat ja majoitus

Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan.

Sopimushotellinamme toimii Hotelli Helka, joka sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23. 00100 Helsinki), puh. (09) 613 580 tai 0800 169 069, s-posti reservations@helka.fi.

Hotelli Helka tarjoaa sopimushinnan sijaan ns. sopimuskoodin, jolla saatte aina -20 % alennuksen päivän hinnasta, kun teette varaukset suoraan omilta nettisivuiltamme osoitteesta www.hotelhelka.com.

Sopimuskoodi: pinkhelsinki

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta.
Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle. Tällöin emme peri peruutusmaksua.

Kehitysvammaliitto pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Liitteet

Alustava ohjelma

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Oppimateriaalikeskus Opike
Viljatie 4 C
00700 Helsinki
Puhelin: 09 3480 9350
Sähköposti: tilaukset(at)kvl.fi
Opike sosiaalisessa mediassa© Opike 2017